1000 luiers voor weeskinderen in El Salvador!!!

DoneerLuier.png

Klik op bovenstaand logo om uw donatie te doen.
Of maak over op rekeningnummer: 52.87.95.589

PRORACOM’S BABY- BEE EVENT ZET ZICH IN VOOR WERELDOUDERS

Aan de bezoekers vragen wij een kleine vrijwillige bijdrage. De opbrengst inclusief een afdracht van de standinkomsten wordt gedoneerd aan het babyhuis in El Salvador ten behoeve van de aanschaf van 1000 luiers voor een maand voor 45 baby’s. WereldOuders zet zich in om zoveel mogelijk thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een thuis en toekomst te geven. In El Salvador heeft een 12-jarige burgeroorlog gewoed en de gevolgen daarvan zijn nog steeds zichtbaar. Er is veel geweld en criminaliteit. Heel veel kinderen worden aan hun lot overgelaten en moeten op straat zien te overleven. In 1999 werd daarom hier het zesde familiehuis van WereldOuders geopend.

Geld voor 1000 luiers
In het familiehuis Sagrada Familia in El Salvador wonen 353 kinderen. Het familiehuis bestaat uit drie huizen waarvan een huis voor kinderen van 0-6 jaar. Hier wonen 45 kinderen. Voor de allerkleinsten zijn maandelijks 1000 luiers nodig, de kosten voor deze luiers bedragen €548,- per maand. Dit is een structurele kostenpost voor het weeshuis. Proracom’s Baby-Bee Event gaat geld inzamelen voor dit project.
Het babyhuis in El Salvador treft Proracom persoonlijk. Omdat er logistiek gezien niet direct luiers gestuurd kunnen worden, helpt Baby-Bee Wereldouders met een symbolisch geldbedrag. Eigenaresse van Proracom, Ramona Brongers: ,,We zijn in het weeshuis in El Salvador geweest met Wereldouders om ons eigen kindje Duban te ontmoeten. We hebben gezien hoe het geld besteed wordt. Met eigen ogen de kinderliefde en dankbaarheid gevoeld. Het maakt echt niet uit hoe groot of klein de actie is. Je draagt echt bij!